Rakennetaan, ei hajoteta –
Ville Niinistö europarlamenttiin kestävämmän Euroopan puolesta

Nyt se alkaa! Kampanja tasa-arvon, ihmisoikeuksien, koulutuksen, ilmastonsuojelun ja demokratian puolustamiseksi myös Euroopassa, ei vain Suomessa. Tule viettämään kiva ilta hyvän ruuan, juoman, mielenkiintoisten puhujien ja artistien seurassa. Tarjolla politiikan lisäksi hyvää musiikkia Kanerva duon sekä dj Jori Hulkkosen kera – ja tilaisuuden jälkeen Tenhossa oman keikkansa vetää Edu Kehäkettunen!

Miten Euroopasta rakennetaan kestävämpi? Ovatko myös eurovaalit ilmastovaalit? Millä keinoin EU olisi ihmisille tärkeämpi, läheisempi ja yhtenäisempi joukkovoima maailman myllerryksessä? Voisiko juuri vahvempi Eurooppa ratkoa viheliäisimmät ongelmamme? Tule kuuntelemaan kiinnostavia keskusteluja kestävästä Euroopasta, joka pitää ihmistensä puolta toimivammin ja oikeudenmukaisemmin. ????

Villen kanssa Euroopan mahdollisuuksista keskustelevat Antto Vihma (Ulkopoliittisen instituutin tutkija ja Totuuden jälkeen -kirjan kirjoittaja), Kaisa Kosonen (Ilmastoneuvonantaja, Greenpeace), Laura Kolehmainen (Ilmastoveivi-kampanja) ja Anni Koivisto (Utsjoen kunnanvaltuutettu, vähemmistöjen aseman sekä koulutus- ja sosiaalipolitiikan asiantuntija).

Illalla on myös ensi kertaa myynnissä Villen ja Veera Luoma-ahon juuri yhdessä Otavan kustantamana julkaisema kirja ”Löytöretkeilijä”. Se kertoo inhimillisen tarinan Villen vuosista vihreiden puheenjohtajana ja kasvusta politiikan huipulle sekä vihreiden käänteistä puolueena 2000-luvulla. Kirjaa voi ostaa nimikirjoituksella varustettuna Tenhossa 30 euron hintaan, tuotto käytetään lyhentämättömänä vaalikampanjan tukemiseen. Joten siten voit tukea myös Villen kampanjaa!

Ville Niinistön Eurovaalikampanjan avaus
pe 26.4.2019 klo 18:30
Tenho Restobar, Helsinginkatu 15 Helsinki

Sisäänpääsy Tenhoon on maksuton ja tila on esteetön.

Tervetuloa Kestävämmän Euroopan lähtölaukaukseen!

Linkki Facebook-eventtiin