Turun vihreän kunnallisjärjestön toiminnanjohtajana on aloittanut 1. kesäkuuta Jesse Kareinen. Hän on 26-vuotias järjestö- ja nuorisotyön opiskelija ja siirtyy tehtävään Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liiton järjestösuunnittelijan tehtävästä.


“Olen innoissani paluusta henkiseen kotikaupunkiini tekemään työtä vihreämmän ja avoimemman Turun eteen. On ilo ja kunnia päästä palvelemaan ja kehittämään vihreää yhteisöä, joka kuuntelee kaupunkilaisia ja muuttaa maailmaa yhdessä”, Kareinen kertoo.

Kareinen on Vihreiden nuorten järjestösuunnittelijan työn lisäksi toiminut aiemmin muun muassa Helsingin Vihreiden Nuorten toiminnanjohtajana sekä harjoittelijana 30 mielenterveysjärjestön yhteisessä Mielenterveyspooli-hankkeessa ja Varsinais-Suomen vihreillä.

Turun vihreän kunnallisjärjestön toiminnanjohtajana Kareinen vastaa yhdistyksen taloudesta ja hallinnosta, ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä, toiminnan ja talouden suunnittelusta sekä tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämisestä. Lisäksi hän vastaa Varsinais-Suomen vihreiden yhdistysten tukemisesta.

“On mahtavaa saada Jesse takaisin Turkuun! Uskon, että Jessellä on varmasti taitoa kehittää Turun vihreitä suuntaan joka palvelee entistä paremmin jäseniämme sekä kaupunkilaisia”, hehkuttaa Turun vihreän kunnallisjärjestön puheenjohtaja Inari Harjuniemi.

“Olen iloinen siitä, että Jessen myötä piirin toiminta tulee näkyvämmäksi. Erityisesti jäsenyhdistysten toiminnan tukemiseen häneltä löytyy varmasti osaamista. Jessen tuntien tiedän, että tulemme saamaan yhdessä paljon aikaiseksi”, iloitsee Varsinais-Suomen vihreiden puheenjohtaja Pekka Heikkilä.