Turun vihreän kunnallisjärjestön syyskokous valitsi torstaina 14.12.2023 yhdistyksen puheenjohtajaksi vuodelle 2024 Jyri-Petteri Paloposken. Paloposki on aiemmin toiminut Turun vihreät ry:n puheenjohtajana vuosina 2022–2023. Lisäksi hän on Vihreiden puoluehallituksen varajäsen.

– On ilo päästä jatkamaan työtä turkulaisen vihreän toiminnan hyväksi nyt kunnallisjärjestön puheenjohtajan roolissa. Tulevasta vuodesta tulee työntäyteinen mutta myös mielenkiintoinen, kun valmistaudumme vuoden 2025 kuntavaaleihin ja kehitämme erityisesti paikallisten vihreiden yhdistysten yhteistyötä entistäkin paremmaksi. Lähivuosina tehdään sekä kunnallisella että valtakunnallisella tasolla tärkeitä Turkua koskevia päätöksiä, etenkin Turun raitiotiehanke ja Länsirata ovat koko Turun alueen kehittymisen kannalta keskeisiä, Paloposki kertoo.

Turun vihreä kunnallisjärjestö valitsi hallitukseen vuodelle 2024 seuraavat henkilöt:

Jyri-Petteri Paloposki, puheenjohtaja

Anni Kulmala, varajäsen Janna-Riia Koivu
Sara Lenkkeri, varajäsen Sofia Saarinen
Rauli Mickelsson, varajäsen Inari Harjuniemi
Jakke Mäkelä, varajäsen Wolfgang Hirsch
Aino Rönkä, varajäsen Rasmus Hurmerinta
Niklas Vaulanen, varajäsen Matti Oskari Saarinen

Turun vihreä kunnallisjärjestö ry on turkulaisten vihreiden yhdistysten kattojärjestö, joka vastaa Turun vihreästä yhteistoiminnasta, vaalikampanjoinnista Turun alueella sekä Turun kunnallispolitiikasta. Kunnallisjärjestön jäsenyhdistyksiä ovat Turun vihreät ry, Turun vihreät nuoret ja opiskelijat ry, Turun seudun vihreät naiset ry, Varsinais-Suomen tieteen ja teknologian vihreät ry sekä Åbonejdens svenska gröna rf.