Turun vihreiden perinteinen virkistystapahtuma ”ISO Vihreä Juttu” järjestetään jälleen lauantaina 12.9. klo 12 lähtien Koroisten kahvilalla! Idyllistä kahvilaa ylläpitää Elävän kulttuurin Koroinen ry.

Tapahtuma on ilmainen!

 

Kaikki vihreät aktiivit, luottamushenkilöt, kannattajat ja jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita rentoutumaan hyvässä seurassa.Tapahtuman järjestää Turun vihreä kunnallisjärjestö yhdessä Turun vihreiden nuorten kanssa.

Muista ilmoittautua!

 

Luvassa on hyvää, vegaanista, ruokaa sekä mielenkiintoista ja rentoa tekemistä. Päivän alustava aikataulu on seuraava:

12.00 Tervetulopuheet sekä Koroisten ja permakulttuurin esittely

13.00 Kuntavaalikampanjan suunnittelu

Tarjolla on tiivistys siitä, mitä vaalikampanjan suunnittelussa on hyvä ottaa huomioon. Tule miettimään yhdessä, millaista kuvaa itsestäsi rakennat ehdokkaana, mille kohderyhmille haluat puhua ja missä kanavissa näkyä! Erinomainen paketti erityisesti ensi kertaa ehdolla olevalle.

Workshop: Miten tavoitamme uusia kohderyhmiä?

Kuntavaalien lähestyessä on hyvä pohtia, miten viestimme tavoittaa myös ne, jotka eivät vielä ole vihreitä tai kuulu ydinkannattajakuntaamme. Kaikille aktiiveille, ehdokkaille ja jäsenille avoimessa työpajassa mietitään keinoja tavoittaa uusia äänestäjiä.

(samaan aikaan edellisen kanssa)

(13.00-14.30 Lapsille vaihtoehtoinen ohjelma)

13.45 Ehdokkaan someklinikka

Kuntavaaliehdokkaille suunnattu tilaisuus kysyä eri sosiaalisen median kanavista ja profiileista.

Valtuustoryhmän kyselytunti: Miten korona vaikuttaa kaupungin talouteen?

(samaan aikaan edellisen kanssa)

14.30 Shams Falafelin vegaaninen falafel-lounas

15.30 Pormestariehdokkaiden paneelikeskustelu

16.45 Käsityöpaja

18.00 Saunomista, iltapalaa ja rentoa oleilua

Osallistuminen päivän ohjelmaan ja ruokailuun on maksutonta. Kannustamme kaikkia paikallisia aktiiveja ja luottamustoimijoita tutustumaan toisiinsa ja viettämään aikaa vihreässä seurassa.

Järjestämme lapsille ohjelmaa koulutustilaisuuden ajaksi, mikäli riittävän moni osallistuja ilmoittaa ottavansa lapsensa mukaan. Tästä tiedotetaan ilmoittautumislomakkeessa kiinnostuksensa ilmaiseville erikseen.

Ilmoittaudu tapahtumaan!

Tapahtuma järjestetään koronarajoitusten puitteissa. Noudatamme viranomaisten ohjeistuksia turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta. Jääthän kotiin, mikäli sinulla tai läheiselläsi on hengitystieinfektion oireita.

Mikäli olet ehtinyt ilmoittautua jo tapahtumaan oireiden ilmetessä, ilmoitathan siitä tapahtuman pääjärjestäjälle Sara Leväselle (sara.levanen@vihreatnuoret.fi), jotta osaamme varautua oikealla määrällä ruokaa ja virvokkeita.

Ilmoittautumaan pääset seuraavasta linkistä: https://forms.gle/Z3kMQm1ieBiNGjBA6

Ajankohtainen informaatio tapahtumaan liittyen päivitetään ennen kaikkea fb-tapahtumasivulle, joten merkitsethän itsesi osallistujaksi ja seuraat tiedotusta: https://www.facebook.com/events/302425277499254/

Saapumisohjeistus:

Autolla: Koroisten kahvilalle ajetaan Maarian kirkon läheltä Maunu Tavastin kadun kautta. Osoite navigaattoriin on Koroistentie 2. Tämä on ainoa esteetön reitti tapahtumapaikalle. Parkkitilaa löytyy tapahtumapaikan lähettyviltä

Kävellen/pyörällä: Esimerkiksi Tuomaanpolun toimistolta lähdettäessä kävellen tai pyörällä kulku onnistuu parhaiten ylittämällä Tuomaansilta ja tämän jälkeen kulkemalla Koroisten rantapolkua perille asti. Vaihtoehtoisesti voi kulkea myös Nummenrannan lenkkipolkujen ja Halistensillan kautta.

Facebook-tapahtumasta löytyy Google Maps-ohjeistus paikalle eri kulkuvälinein.

Tapahtuman tiedot päivittyvät tälle sivulle sekä Iso Vihreä Juttu 2020 Facebook-tapahtumaan.
 
Koroistentie 2, 20380 Turku
(Käyntiosoite Catilluksentie)