Turun hieno vihreä kevät päättyy yhteiseen kesäpäivään, Isoon vihreään juttuun lauantaina 9.6. kello 13 alkaen. Kaikki vihreät aktiivit, luottamushenkilöt, kannattajat ja jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita rentoutumaan hyvässä seurassa.

Ison vihreän jutun viettopaikkana on tänä vuonna Turun seudun hengitysyhdistyksen kesäkoti Toivonniemi Ruissalossa.

Päivällä järjestetään perheille sopivaa ohjelmaa, vihreitä keskusteluja, ruokailua ja grillailua ja illalla aikuisten rentoa illanviettoa, nuotiokitarointia ja saunomista.

Mukaan voi tulla koko päiväksi tai vain hetkeksi, miten parhaiten sopii. Iltaohjelma jatkunee noin puolilleöin. Meille on varattu jopa 10 yöpymispaikkaa niille, jotka haluavat jäädä Ruissaloon aamuun asti.

Paikka ei ole tapahtuman aikaan yksin meidän käytössämme, vaan siellä voi olla muitakin vieraita. Eli olemme ja viihdymme sen mukaisesti.

Ruokailuja, ohjelmaa ja yöpymistä varten pyydetään vielä myöhemmin erillliset ilmoittautumiset, jotta saadaan varmistettua ruoan ja paikkojen riittävyys. Ilmoittautumattakin paikalle saa erittäin tervetulleena tulla, mutta mahdollisesti jotkin rajalliset resurssit jaetaan ensin ilmoittautuneille.

Ruissaloon pääsee mm. Föli-bussilla numero 8. Toivonniemeen on lähimmältä bussipysäkiltä, Iso-Pukin tienhaarasta matkaa noin 800 m. Paikka on myös mukavan pyöräilymatkan päässä Turun keskustasta.

Tapahtuma järjestetään vapaaehtoisvoimin, ja päävastuun järjestelyistä on ottanut vastaan Satu Poikkimäki. Jos haluat mukaan suunnittelemaan tai toteuttamaan päivän järjestelyjä ja ohjelmaa, ole yhteydessä Satuun: satu.poikkimaki@gmail.com, p. ‭044 258 4321‬.

Tervetuloa mukaan!

Iso vihreä juttu Facebookissa