Kunnissa päätetään isoista ja pienistä tärkeistä asioista. Päättäjiksi tarvitaan vihreämmän arjen asiantuntijoita: päivähoidon puolustajia, kirjastojen ystäviä, pyöräteiden kuluttajia, lähiruuan tuottajia ja lähimetsien kulkijoita. Yrittäjiä, uudistajia, opettajia ja opiskelijoita. Sinua ja minua.

Tunnetko jonkun, jossa on ainesta ehdokkaaksi? Oletko itse kiinnostunut ehdokkuudesta?

Voit vinkata itseäsi tai muutakin ehdokkaaksi sopivaa henkilöä ehdokkaaksi puolueen nettisivujen ehdokasvinkkilomakkeella:
www.vihreat.fi/ehdokkaaksi

Jos haluat lisätietoa ehdokkuudesta Turussa, ota yhteyttä kunnallisjärjestön puheenjohtaja Riina Lumpeeseen tai toiminnanjohtaja Olli Välkkeeseen.

Tavoitteenamme on koota kevään 2021 vaaleihin värikäs ja monipuolinen lista eri ikäisiä ja eri taustaisia ehdokkaita. Kuntavaaleihin ehdolle asettuminen ei edellytä aiempaa kokemusta politiikasta, riittää kun on halua vaikuttaa oman kotikaupungin toimintaan.

Seuraavat kuntavaalit pidetään huhtikuun 18. päivänä 2021. Turun vihreiden ehdokashaku on käynnissä, ja ensimmäiset vihreät kuntavaaliehdokkaat nimetään Turussa 22. huhtikuuta 2020.

Lisätietoja:
Riina Lumme, ‭044 070 5780‬, riina.lumme@vihreat.fi
Olli Välke, 050 3286410, olli.valke@vihreat.fi